de eerste keer...

  • eef

    hej allemaal,

    'k ben van plan om volgende zomer mijn eerste voet op ijslandse grond te zetten… heeft iemand van jullie suggesties i.v.m. beste manier van rondreizen ginder? eventuele organisaties? budget is vrij beperkt…

  • Willem van Blijderveen

    Hallo, vanaf januari begin ik een nieuw Nederlands reisbureau, gespecialiseerd in IJsland voor de individuele reiziger: IJslandspecialist. Tegen die tijd zal ook mijn website operationeel zijn: www.ijslandspecialist.nl. Mijn huidige emailadres laat niet altijd alle post door, dus wacht tot januari (info@ijslandspecialist.nl) of fax: 055-5064785. Groeten, Willem van Blijderveen.

  • rinske

    wij zijn ook van plan deze zomer te gaan.

    Dus, ook graag tips daarover.

  • kitty

    Wanneer je budget vrij beperkt is, vraag ik me af of je er goed aan doet om naar IJsland te gaan. Het is er vreselijk duur, maar zeker de moeite waard. Ik heb het geluk dat mijn vriend IJslands is, dus ik kan het vrij “goedkoop” houden. Misschien is dat wel een tip: neem een IJslandse vriend…haha

  • Þorleifur

    Hello dear dutchman !

    i have travelled a lot in my country,

    so if i can help you , or give you some

    information about travelling in Iceland

    you are most welcome to ask.

    Með bestu kveðju ! ÞG

  • Hans

    Hello Thorleifur,

    Is it possible to get money out of machines everywhere in Iceland?

  • chantel&patricia

    hallo

    wij zijn in de zomer van 2000 naar IJsland geweest. Uit een geldautomaat komt altijd geld daar. (andere machines zoals bijvoorbeeld een koffiezetapparaat/typmachine niet). Het is raadzaam om een creditcard mee te nemen: die worden daar overal geaccepteerd. (tot in de kroeg toe). Wij hebben bijvoorbeeld alleen op het vliegveld gepint, verder alles met creditcard betaald.

    groetjes.

  • chantel&patricia

    Hallo Eef,

    IJsland is een vrij duur land. Je kan er ongeveer vanuit gaan dat alles daar 1.5 tot 2 keer duurder is dan hier in Nederland. Dus: neem een tent mee en ga liften! IJsland is een veilig land voor lifters.

    groeten